Over ons - Zalen -  De Brasserie

Party Herberg Het Blesse Paard is de locatie voor uw huwelijk, feesten, recepties, vergaderingen & overige bijeenkomsten. Door haar verschillende presentatievormen is Het Blesse Paard geschikt voor zowel zakelijke aangelegenheden als ook voor ontspanning. 

Verschillende smaakvol ingerichte zalen (met in de grote zaal een podium) met tuin of terras voor diners, buffet en feestavonden van 15 tot 350 personen, uiteraard zijn alle zalen voorzien van een goede geluidsinstallatie. Een aangenaam verblijf in Het Blesse Paard wordt door een team van medewerkers tot stand gebracht, welke garant staan voor een perfecte service.

Op de website informeren wij u graag over alle mogelijkheden die ons bedrijf u kan bieden. Uiteraard bent u ook van harte welkom voor een rondleiding en een vrijblijvend gesprek over uw plannen en een kostenbegroting voor uw partij. Over iedere nadere informatie en/of afwijkend arrangement, kunt u met ons overleggen. Wij zullen u met raad en daad terzijde staan.

Adres: Doctor van Noortstraat 154, 2266 HC Leidschendam
Telefoon:071 580 1590
http://www.hetblessepaard.nl/

tn 1372884792

Kasteel Keukenhof vormt het stralende middelpunt van het sfeervolle en bosrijke Landgoed Keukenhof en is gelegen in het hart van de Randstad midden in het centrum van de wereldberoemde Bloembollenstreek. Meer dan tweehonderd hectare bos, weiland, park met ruim achttien monumenten. Een historische omgeving, maar bruisend van leven.
Trouwen in een sprookjesachtige omgeving, vergaderen in een bijzondere ambiance of wandelen in onze stijlvolle tuinen? Bij ons bent u aan het juiste adres. U kunt rekenen op een gastvrij ontvangst en u wordt omringd door de beste zorg. Wij staan voor u klaar! Tevens organiseren wij tal van leuke activiteiten, workshops en tentoonstellingen.

Keukenhof-Noord 1, 2161 AN Lisse
0252 750 690
http://www.kasteelkeukenhof.nl/

avondzon.home

Op zoek naar een sfeervolle locatie voor uw bruiloft? Restaurant De Knip is de locatie voor een stijlvolle huwelijksdag of feest. De Knip rustig gelegen aan de Vliet in Voorschoten, aan de rand van de Vlietlanden. De Knip is officieel benoemd tot 'Huis der Gemeente'. In de zomer is het intiem buiten trouwen met uitzicht op het water en de Knipmolen, maar ook voor het bruidspaar dat in de winter trouwt is deze locatie een absolute aanrader. Klik op dagprogramma voor een voorbeeld.
De persoonlijke benadering, aankleding en 'personal touch' geven u dat onvergetelijke gevoel. De huwelijksceremonie uitbreiden met een receptie, diner of feest, het ligt allemaal binnen de mogelijkheden. We hebben volop ideeën en geven u graag vrijblijvend advies voor zowel intieme bruiloften als voor grotere huwelijken.

Uiteraard vraagt ieder type gelegenheid maatwerk, en verzoeken u dan ook om vrijblijvend langs te komen. U kunt dan de desbetreffende ruimtes bekijken en een programmavoorstel laten samen stellen.  

U leest het. De opties zijn talrijk!

Kniplaan 22, 2251 AK Voorschoten
Telefoon:071 561 2573
http://www.restaurantdeknip.nl/

particulier bruiloft2-370x231

De mooiste dag van uw leven verdient een perfecte locatie en een onvergetelijk feest. Wij zorgen er voor, dat u met heel veel plezier kunt terugkijken op een sfeervoll(e) receptie, en/of huwelijksdiner en feest. Laat niets aan het toeval over en kies voor Event Center Fokker voor een unieke dag. Ons team zorgt ervoor, dat uw bruiloftsfeest vlekkeloos verloopt. Tot in de kleinste details.

Of uw trouwdag nu een intieme aangelegenheid wordt met een klein diner of een spetterend feest met alles erop en eraan. Wij hebben voor u een passende en sfeervolle ruimte, waar u de dag van uw leven tot een onvergetelijke herinnering kunt maken. Alles onder één dak. Uw dag en uw wensen staan bij ons centraal. Voor elk gezelschap en voor elk budget garanderen wij een perfecte invulling van uw bruiloft. Maak gebruik van de deskundigheid, de faciliteiten en de persoonlijke benadering van ons ervaren team.

Heeft u trouwplannen? Maak dan op tijd een afspraak voor een vrijblijvend en informatief gesprek en u krijgt dan ook een rondleiding in het sfeervolle gebouw van Event Center Fokker.

IJweg 1094, 2133 MH Hoofddorp
Telefoon: 023-5617858
http://www.eventcenterfokker.nl

 

DSC 0312

Indien u echt “in stijl” uw feest wil vieren, kunt u ook nog gebruik maken van onze Rolls Royce en overnachten in onze “Vip room” met bubbelbad. Om u alvast een idee te geven van de kosten van een feestavond, receptie of bruiloft, volgen hierbij diverse prijsindicaties. De prijzen vermeld, zijn voor partijenvanaf 40 personen, indien in combinatie van minimaal 2 activiteiten bestaande uit; receptie, diner, feestavond. Indien dit niet van toepassing is brengen wij echter een zaalhuur in rekening, naar gelang de grootte van de zaal. De in dit informatieboek vermelde prijzen zijn onze huidige prijzen. Wij maken u er echter op attent, dat eventuele prijsverhogingen, ten gevolge van bijvoorbeeld overheidsmaatregelen of een sterke stijging in de grondstoffenprijzen, zullen worden doorberekend. Wij hopen u met deze informatiemap voldoende te informeren.Wilt u meer weten over de Beurs, dan bent u van harte welkom contact met ons op te nemen voor een geheel vrijblijvende afspraak of desgewenst een offerte op maat. Voor informatie over het gebruik van het restaurant en de zalen, kunt u vragen naar één van onze managers. Wij hopen u en uw gasten in Hotel de Beurs te mogen ontvangen. Directie en personeel,

Top locaties Zuid Holland

article thumbnailParty Herberg Het Blesse Paard is de locatie voor uw huwelijk, feesten, recepties, vergaderingen & overige bijeenkomsten. Door haar verschillende presentatievormen is Het Blesse Paard geschikt voor zowel zakelijke aangelegenheden als ook voor ontspanning. Verschillende smaakvol ingerichte zalen (met in de grote zaal een podium) met tuin of terras...
article thumbnailKasteel Keukenhof vormt het stralende middelpunt van het sfeervolle en bosrijke Landgoed Keukenhof en is gelegen in het hart van de Randstad midden in het centrum van de wereldberoemde Bloembollenstreek. Meer dan tweehonderd hectare bos, weiland, park met ruim achttien monumenten. Een historische omgeving, maar bruisend van leven.Trouwen in een...
article thumbnailOp zoek naar een sfeervolle locatie voor uw bruiloft? Restaurant De Knip is de locatie voor een stijlvolle huwelijksdag of feest. De Knip rustig gelegen aan de Vliet in Voorschoten, aan de rand van de Vlietlanden. De Knip is officieel benoemd tot 'Huis der Gemeente'. In de zomer is het intiem buiten trouwen met uitzicht op het water en de...
article thumbnailDe mooiste dag van uw leven verdient een perfecte locatie en een onvergetelijk feest. Wij zorgen er voor, dat u met heel veel plezier kunt terugkijken op een sfeervoll(e) receptie, en/of huwelijksdiner en feest. Laat niets aan het toeval over en kies voor Event Center Fokker voor een unieke dag. Ons team zorgt ervoor, dat uw bruiloftsfeest...
article thumbnailIndien u echt “in stijl” uw feest wil vieren, kunt u ook nog gebruik maken van onze Rolls Royce en overnachten in onze “Vip room” met bubbelbad. Om u alvast een idee te geven van de kosten van een feestavond, receptie of bruiloft, volgen hierbij diverse prijsindicaties. De prijzen vermeld, zijn voor partijenvanaf 40 personen, indien in combinatie van...
Meer inZuid Holland   

Copyright 2013 by Bruiloft-disco.nl - All rights reserved