Weblog Bruiloft-disco.nl

Voor de perfecte bruiloft op maat.

 • Home
  Home Hier kunnen alle blogberichten op de hele site gevonden worden.
 • Categorieën
  Categorieën Toont een lijst met categorieën van dit bericht.
 • Tags
  Tags Toont een lijst met tags die in de blog gebruikt zijn.
 • Bloggers
  Bloggers Zoek naar favoriete blogger op deze site.
 • Teamblogs
  Teamblogs Vind hier je favoriete teamblogs.
 • Inloggen
  Login Inlogformulier
Laatste berichten

Heeft u binnenkort een beurspresentatie en zoekt u stijlvolle originele aankleding voor uw stand.
Neem dan contact met ons op, alles is mogelijk en niets is ons te gek. Wij denken graag met u mee.

Wij zorgen ervoor dat u opvalt en dat uw stand niet snel voorbij gelopen wordt.
U kunt zelfs onze eyecatcher de Dj Tuk Tuk inzetten voor uw stand.

Meer weten, bel ons voor een passend persoonlijk advies en tips.

Hits: 1924
0
Foto gedeeld door op in Uncategorized

Optreden in Haje Hotel in Terherne was weer zeer geslaagd.

Hits: 1866
0

Geplaatst door op in Uncategorized
Op 29 en 30 augustus om 11.30 uur gingen de deuren van het Isalatheater in Capelle a/d IJssel open voor de DaDa Pallieter Circusdagen. Op beide dagen hebben zieke en/of gehandicapte kinderen samen met hun ouders, broertjes en zusjes genoten van allerlei activiteiten.

Bij binnenkomst kon men genieten van een broodje en een drankje, daarna werd iedereen naar de grote zaal geleid waar de dag geopend werd door de burgemeester, Frank Koen. Daarna werd het donker in de zaal en heeft Nederlands beste jongleur, Niels Duinker, een geweldige show weggeven. Tot groot enthousiasme van alle kinderen en hun ouders. Na afloop van de show kon iedereen zelf kiezen wat men wilde gaan doen. Het aanbod was overweldigend. Werd het kunstjes doen onder leiding van Circus Rotjeknor, ijsjes eten, t-shirts beschilderen, op de foto in een circuskostuum of met een echte clown, een mooie ballon laten vouwen, voetballen aan een voetbaltafel of liever met een echte Sparta voetballer, genieten van een suikerspin en/of popcorn en natuurlijk snoep, geschminkt worden, leren goochelen, een artiesten affiche maken, naar de manicure, dansen op de muziek van DJ Tuk Tuk. En bij Villa Pardoes, waar gezinnen met een ernstig ziek kind kunnen genieten van een gratis vakantieweek, konden kinderen versierd worden met een glittertattoo. Pallieter werkt nauw samen met Villa Pardoes om deze gezinnen een onvergetelijke vakantie aan te bieden. En als klap op de vuurpijl was er aan het einde van de middag voor ieder kind ook nog een goodie bag met leuke presentjes.

Deze twee bijzondere dagen zijn mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van Stichting DaDa, Van Cappellen Stichting, Economisch Netwerk Capelle en onze sponsors, de enthousiaste inzet van veel vrijwilligers, het Isala theater en de gemeente Capelle a/d IJssel. Naast financiële steun hebben we ook goederen mogen ontvangen van Bakkerij Klootwijk, Albert Heijn Koperwiek, Puur Creatie chocolade en ijs, Ostoy Trading, Kohl Fruit Trading, Nic Visser Kantoorwereld, Lunchroom Leuk!, Rotel Telecommunicatie en Printvisie.

Wij kunnen terugkijken op 2 hartverwarmende dagen met veel gelach en af en toe een traantje. Pallieter wil graag direct zieke kinderen en hun gezin helpen. Onze nieuwe slogan is “Dichtbij het gezin en het zieke kind”.

Iedereen heel hartelijk bedankt en graag tot volgend jaar!
Hits: 2082
0

Geplaatst door op in Uncategorized

Nieuw bij Wicky Entertainment, Dj Tuktuk

 

Waarschijnlijk stopt u veel energie in het creëren van het ideale evenement of feest.  Catering, locatie, artiesten….. alles moet op elkaar afgestemd worden. Toch? Al deze inspanningen zorgen voor een geheel waar u en de bezoekers van uw evenement blij van worden. Elke keer wilt u verrassen, daarom presenteren wij met trots de “DJ Tuk Tuk”. Het is een originele Tuk Tuk professioneel omgebouwd tot DJ platform. De DJ staat vanuit het midden van de Tuk Tuk te draaien. Dit kan zelfs rijdend! De DJ Tuk Tuk zorgt voor een nieuw verrassend element van uw feest. De DJ Tuk Tuk kan op verschillende manieren worden ingezet.

 • DJ Tuk Tuk zonder aparatuur
 • Dj Tuk Tuk + DJ set
 • DJ Tuk Tuk + DJ set + boxen
 • DJ Tuk Tuk + DJ set + boxen + verlichting

Extra opties:

 • Extra geluid, verlichting of rookmachines
 • Volledige branding van de DJ Tuk Tuk in uw stijl

Waar kan je de Dj Tuk Tuk voor inzetten:

Voor grote festivals:  Staand op een vaste plek of al rijdend over het terrein
Voor feesten en partijen:   Als onderdeel van een Thema of als gangmaker
Voor beurzen & congressen: overdag met loungemuziek en 's avonds voor een feest
Voor huwelijksfeesten: Bij mooi weer in de tuin of binnen in een zaal of bij u thuis, of als trouwvervoer
Voor Workshops: Wordt een Dj voor een dag, leer draaien in Tuk Tuk
Voor Sportieve evenementen:  Gezellig buiten tussen de sporters
Voor product presentatie:  Uw banner / reclame op de Dj Tuk Tuk

 

Meer info www.djtuktuk.nl

 

 

Hits: 2274
0

Geplaatst door op in Uncategorized

Het is best lang bekend. Iedereen nam een afwachtende houding aan.
Maar die tijd is nu echt voorbij.
Als u nu nog draadloze microfoons gebruikt in de frequentie band van 790 t/m 862 Mhz is de vraag niet meer of ze nog blijven werken, maar wat het precieze tijdstip is wanneer ze het NIET meer doen. En een spreker, huwelijks dj, zanger of entertainer zonder werkende microfoon is niet prettig.
Wekelijks krijg ik nu telefoon van mensen die ineens storing hebben, mijn microfoon is kapot Wacht niet langer en neem contact op met Wicky Entertainment.
Wij zorgen voor een passende oplossing.


www.wickyentertainment.nl
www.djtuktuk.nl
www.djwicky.nl

 

 

 

Hits: 2596
0

Geplaatst door op in Uncategorized

Of je nu een speciaalzaak inloopt of een goed restaurant, de verlichting is bepalend voor de sfeer die er hangt. Want zeg nou zelf, zou jij een restaurant inlopen dat Tl-verlichting boven de tafels heeft hangen? Of zou je je bruiloft willen houden in een zaal die verlicht is als de Action? Nee toch. De juiste verlichting op de bruiloft is dus erg belangrijk. Waarschijnlijk letten jullie tijdens het plannen van jullie feest op de details. Alles moet kloppen. De juiste jurk, een matchend pak, mooie bloemen passend bij de kleur van jullie accessoires. En `s avonds? Dan draait jullie dj de muziek die bij jullie past. Maar de verlichting dan? Hebben jullie het daar al over gehad? 

Hits: 2078
0

Copyright 2013 by Bruiloft-disco.nl - All rights reserved