phoca thumb l IMG 7108

Geluidsinstallatie tot 450 personen 2 x 4 parren Lichtshow 1 x lichteffect  Rookmachine. Één uitgangspunt staat vast voor u: "Uw huwelijksfeest moet een perfect en onvergetelijk feest worden"! En u weet ook: "Een gezellig huwelijksfeest bouwen doet u nooit alleen, dat doet u samen"! Een onvergetelijk huwelijksfeest, samen, met uw partner, familie, vrienden én een professionele show!

De huwelijksshow/drive-in show van Wicky Entertainment heeft jarenlange ervaring op het gebied van presenteren en muzikaal ondersteunen van kleine én grotere huwelijksfeesten. Ondanks dat wij buiten bruiloften veel grote shows in theaters doen, is onze huwelijksshow zeer betaalbaar. Belangrijk om te weten is dat wij vaste prijzen rekenen door heel Nederland. Dus geen gedoe met reiskosten enzo.

Muziekvoorkeur en volume is altijd in overleg. Uiteraard kan dat op de avond zelf nog aangepast worden naar uw wensen en verzoekplaatjes zijn ook altijd welkom. Wij werken met een handige checklist waar alle details van het feest worden doorgenomen. Ook kan er eventueel een presentatieavond of kijkavond afgesproken worden.

Ons repertoire is zeer breed, o.a Nederlandstalig, Zuid-Amerikaans, stijldansmuziek, Apres-ski, 60's 70's 80's en 90's. en hits van nu.

DJ W18
DJ-0001-5
DJ-0001-6
DJ-0001-7
DJ-0002
DJ-0002-2
DJ-0002-3
DJ-0003-2
DJ-0003-3
shows61
shows62
shows63

Top Shows

article thumbnail  Fleur uw feestzaal op met onze exclusieve Decoratiebanners.Wij verhuren wel 11 verschillende decoratiebanners voor 70's en 80's feesten. Deze banners zijn uniek in Nederland en geven het feest net even iets meer.Natuurlijk kan je deze banners in combinatie van onze dj show inhuren. De muziek en dj is volledig aangepast op jullie...
article thumbnail  Wicky Entertainment heeft een totaal nieuw, uniek en superhip product op de markt  gebracht De DJ Tuk Tuk. Wilt u origineel zijn dan kunt u de DJ Tuk Tuk inhuren voor uw huwelijksfeest. Bruiloft dj Wicky draait de muziek die u graag wilt horen in deze hele aparte Dj Booth.
article thumbnailDj Wicky is ook afzonderlijk te boeken als er op de locatie professionele apparatuur  aanwezig is.Daarnaast verzorgt  Dj Wicky ook kinderdisco shows en Sweet 16 party´s.  Deze shows zijn speciaaal samengesteld voor kinderen van 3 tot 18 jaar.Coole muziek of kindermuziek, het is allemaal mogelijk met deze hippe kinderdisco.
article thumbnail  Zeer uitgebreide geluidsinstallatie. Zeer uitgebreide Lichtshow.Deze dj show is geschikt voor de grotere bedrijfsevenementen en buitenevenementen.De dj bepaalt uiteraard samen met de opdrachtgeven welke muziek gewenst is.
article thumbnail  Heeft u een Verlichte dansvloer nodig? Bent u op zoek naar een verlichte dansvloer die uw feest, bedrijfsfeest, bruiloft, evenement of party helemaal compleet maakt, dan bent u bij ons aan het juiste adres.Wij hebben een verlichte dansvloer dat daarvoor kan zorgen. Wij verhuren door heel Nederland en voor een vaste prijs. Daarnaast betaalt u bij ons...
article thumbnailHoudt u meer van aankleding dan is de Infloatable Dj Booth echt iets voor u.
article thumbnail  Wicky Entertainment is ook zeer goed in te zetten voor Productpresentaties en promotieshows of actie's
article thumbnailDe Bling Bling Partyshow is met al zijn Glitter & Glamour de ultieme partyshow. Een  absolute aanrader voor op bedrijfslokaties, tent, openlucht-evenementen, braderieen,  bedrijfsfeesten, verjaardags & vriendenfeesten.
article thumbnailGeluidsinstallatie tot 450 personen 2 x 4 parren Lichtshow 1 x lichteffect  Rookmachine. Één uitgangspunt staat vast voor u: "Uw huwelijksfeest moet een perfect en onvergetelijk feest worden"! En u weet ook: "Een gezellig huwelijksfeest bouwen doet u nooit alleen, dat doet u samen"! Een onvergetelijk huwelijksfeest, samen, met uw partner, familie,...
article thumbnail  Wie kent ze niet: de nummers van Aretha Franklin, The Tramps, Dan Hartman, Grease, Wham, Doe Maar en nog vele andere grote hits uit de jaren '70, '80 en '90. Ze worden allemaal gedraaid in deze 4,5 uur durende show door een in seventieskleding gestoken DJ. Deze show is uitermate geschikt voor feesten van 50 tot 1500 personen.
Meer inshows  

Over ons

Wie is Dj Wicky?

Demo

Dj Wicky

Wickyentertainment.nl

info@wickyevents.nl

Telefoon: +31(0)228518770

Grootebroek, NH

Inlaat 47, 1613 AB

Copyright 2013 by Bruiloft-disco.nl - All rights reserved