phoca thumb l bling2

De Bling Bling Partyshow is met al zijn Glitter & Glamour de ultieme partyshow. Een  absolute aanrader voor op bedrijfslokaties, tent, openlucht-evenementen, braderieen,  bedrijfsfeesten, verjaardags & vriendenfeesten.

Deze partyshow kan alleen duo worden gepresenteerd door Billie Bling en Benny Bling onder de noemer: De Bling-Bling Brothers Partyshow. Samen met een professionele live-partyshow nemen zij de bezoekers mee naar de foute muziek en naar de tijd van  de moderne dance, de dance-classics met een hoge dosis Bling Bling !

De Bling-Bling Brothers zorgen voor de perfecte én unieke wisselwerking tussen dj en het publiek.

De Bling-Bling Brothers zijn door heel benelux te boeken.

En verzorgen een avondvullend programma incl. licht, diverse lichteffecten, een rookmachine, decorstukken, een DJ meubel en een professionele geluidsinstallatie.

!! Natuurlijk wordt het publiek op en top bij deze show betrokken en zijn er leuke prijzen te winnen !! 

Neem voor meer informatie een kijkje op de bling bling website

Top Shows

article thumbnail  Fleur uw feestzaal op met onze exclusieve Decoratiebanners.Wij verhuren wel 11 verschillende decoratiebanners voor 70's en 80's feesten. Deze banners zijn uniek in Nederland en geven het feest net even iets meer.Natuurlijk kan je deze banners in combinatie van onze dj show inhuren. De muziek en dj is volledig aangepast op jullie...
article thumbnail  Wicky Entertainment heeft een totaal nieuw, uniek en superhip product op de markt  gebracht De DJ Tuk Tuk. Wilt u origineel zijn dan kunt u de DJ Tuk Tuk inhuren voor uw huwelijksfeest. Bruiloft dj Wicky draait de muziek die u graag wilt horen in deze hele aparte Dj Booth.
article thumbnailDj Wicky is ook afzonderlijk te boeken als er op de locatie professionele apparatuur  aanwezig is.Daarnaast verzorgt  Dj Wicky ook kinderdisco shows en Sweet 16 party´s.  Deze shows zijn speciaaal samengesteld voor kinderen van 3 tot 18 jaar.Coole muziek of kindermuziek, het is allemaal mogelijk met deze hippe kinderdisco.
article thumbnail  Zeer uitgebreide geluidsinstallatie. Zeer uitgebreide Lichtshow.Deze dj show is geschikt voor de grotere bedrijfsevenementen en buitenevenementen.De dj bepaalt uiteraard samen met de opdrachtgeven welke muziek gewenst is.
article thumbnail  Heeft u een Verlichte dansvloer nodig? Bent u op zoek naar een verlichte dansvloer die uw feest, bedrijfsfeest, bruiloft, evenement of party helemaal compleet maakt, dan bent u bij ons aan het juiste adres.Wij hebben een verlichte dansvloer dat daarvoor kan zorgen. Wij verhuren door heel Nederland en voor een vaste prijs. Daarnaast betaalt u bij ons...
article thumbnailHoudt u meer van aankleding dan is de Infloatable Dj Booth echt iets voor u.
article thumbnail  Wicky Entertainment is ook zeer goed in te zetten voor Productpresentaties en promotieshows of actie's
article thumbnailDe Bling Bling Partyshow is met al zijn Glitter & Glamour de ultieme partyshow. Een  absolute aanrader voor op bedrijfslokaties, tent, openlucht-evenementen, braderieen,  bedrijfsfeesten, verjaardags & vriendenfeesten.
article thumbnailGeluidsinstallatie tot 450 personen 2 x 4 parren Lichtshow 1 x lichteffect  Rookmachine. Één uitgangspunt staat vast voor u: "Uw huwelijksfeest moet een perfect en onvergetelijk feest worden"! En u weet ook: "Een gezellig huwelijksfeest bouwen doet u nooit alleen, dat doet u samen"! Een onvergetelijk huwelijksfeest, samen, met uw partner, familie,...
article thumbnail  Wie kent ze niet: de nummers van Aretha Franklin, The Tramps, Dan Hartman, Grease, Wham, Doe Maar en nog vele andere grote hits uit de jaren '70, '80 en '90. Ze worden allemaal gedraaid in deze 4,5 uur durende show door een in seventieskleding gestoken DJ. Deze show is uitermate geschikt voor feesten van 50 tot 1500 personen.
Meer inshows  

Over ons

Wie is Dj Wicky?

Demo

Dj Wicky

Wickyentertainment.nl

info@wickyevents.nl

Telefoon: +31(0)228518770

Grootebroek, NH

Inlaat 47, 1613 AB

Copyright 2013 by Bruiloft-disco.nl - All rights reserved