Anneleen en Wim 31-5-13

De reserveringen voor bruiloften komen al weer aardig op gang en dat is niet zo vreemd want bij Zalencentrum Het Anker, gelegen in het centrum van Wierden met ruim voldoende parkeergelegenheid, vind je verschillende sfeervolle en gezellige zalen, voorzien van airconditioning. Elke zaal heeft z'n eigen capaciteit en karakter en dat maakt Zalencentrum Het Anker bij uitstek geschikt als locatie om je trouwfeest te houden.

Een sfeervol diner of warm en koud buffet in ons restaurant "De Waterlelie" of een gezellige barbecue op ons terras, (zie onze menukaart) het wordt met liefde door onze koks bereid. Daarna natuurlijk een fantastisch avondfeest in één van onze prachtige zalen. Of je nu 50 of 350 gasten gaat uitnodigen, het past en kan allemaal.

Stelregel bij elke bruiloft is dat het bruidspaar de toon zet. Het is jullie dag en wij willen graag meewerken aan de invulling die jullie voor ogen hebben.
De verzorging van de gasten wordt tot in de kleinste details opgepakt door onze medewerkers. Het Anker heeft alle moderne voorzieningen in huis om een uniek feest te organiseren. Denk maar aan twee super grote LCD-schermen waarop je je trouwfoto's of film kunt projecteren, een professioneel podium voor band of DJ, uitgekiende LED-verlichting waarmee je de sfeer in de zaal kunt aanpassen, draadloze microfoons, gratis WIFI voor je gasten, enz.

Als we aan het einde van het feest koffie uitserveren blijft de bar natuurlijk open voor de "echte liefhebbers."  Wij willen het de gasten tenslotte ècht naar de zin maken! .

Nieuwsgierig geworden? Maak maar eens een afspraak om te informeren naar de mogelijkheden die Het Anker te bieden heeft. Wij denken graag met jullie mee.

Wilhelminastraat 28, 7642 CS Wierden
Telefoon:0546 571 754
http://www.zalencentrumhetanker.nl/

39 ringen 180 180
Let’s get married

Het aanzoek is gedaan, er is een ‘JA!’, jullie gaan trouwen!
De mooiste dag van je leven, die kun je niet overdoen. Daar is Boode zich heel goed van bewust. Alles moet op jullie trouwdag voor jullie en jullie gasten tot in de puntjes geregeld zijn. Het liefst leggen we jullie ‘in de watten’!

Jullie willen er je eigen unieke dag van maken. Een onbezorgde dag! Op een klasse-locatie waar het jullie aan niets ontbreekt. Boode staat voor jullie klaar en kan jullie wensen waarmaken. En jullie waar gewenst van leuke ideeën voorzien. Ervaring met trouwerijen hebben we tenslotte genoeg!
Let’s make memories

HUWELIJKSVOLTEKKING voor de wet binnen Boode in Bathmen (gemeente Deventer)
Trouwen op de plek waar je elkaar de eerste kus gaf in Boode? Verliefd op de BrinXs? Sprong de vonk over aan de keukentafel? Nu kun je overal binnen Boode officieel voor de wet trouwen! Laat je huwelijksvoltrekking plaatsvinden op jullie droomplekje!

Helemaal feestelijk als u de gehele dag en avond bij ons blijft!
Wij stemmen alles op elkaar af, van romantische ceremonie tot spetterend avondfeest. Wij kunnen u dan een korting geven van € 200,- omdat hiermee het tarief van de ceremonie komt te vervallen. Voor alleen de ceremonie rekenen wij €200,- voor gebruik van de zaal.

Brink 10, 7437 ZG Bathmen
Telefoon:0570 542 600
http://www.boode.nl/

 evl9571

In de officiële trouwlocatie van Het Seminar trouw je letterlijk en figuurlijk in hoger sferen. De kapelzaal ligt op de eerste verdieping van het voormalige kloostergebouw. Onder de karakteristieke bogen, en met licht dat sfeervol door de bijzondere ramen valt, hoe romantisch wil je het hebben?

Natuurlijk is het aan het bruidspaar om aan te geven hoe de dag verder moet worden aangekleed. Een stijlvol klassiek diner of juist een spetterend avondfeest, ingetogen of alles-uit-de-kast, wij denken graag mee om een dag te maken die bij jullie stijl en karakter past. Van de rode loper tot de bubbels om te toasten, van een bruidstaart tot een compleet diner: wie trouwt mag alle dromen over deze bijzondere dag aan ons toevertrouwen en wij maken ze waar.

Een deel van de dag kan ook worden ingevuld bij theehuis de Karmeliet. Dat ligt op loopafstand van Het Seminar en heeft een prachtig aangelegde tuin van drie hectare. Geknipt voor mooie huwelijksfoto's dus. En wie wil, kan zelfs in de tuin het ja-woord geven.

Hertmerweg 42 7625 RH Zenderen
Telefoon:+31(0)74-2595979
http://www.hetseminar.nl

trouwen1

Trouwen bij Ons!

Trouwen bij Onder Ons staat garant voor een prachtig huwelijksfeest op een unieke lokatie.
Ook de voltrekking, met als getuigen twee oeroude lindes, kan bij Ons romantisch buiten of gezellig binnen met daarna de bruidstaart op de veranda met familie en vrienden.
Wij zullen aan de hand van uw persoonlijke wensen uw trouwdag tot een onvergetelijke dag maken. Alles wordt voor u verzorgd van "duifjes tot bruidstranen".

Wilhelminastraat 70 7721 CJ Dalfsen
Telefoon: 0652-625 98152-625 981
http://www.onderonsdalfsen.nl

weddingslider01

Uw huwelijksfeest in stijl vieren

Uw trouwdag moet natuurlijk één van de mooiste dagen van uw leven worden. Een dag waar veel bij komt kijken. Welke jurk wordt het, wat voor bruidstaart moet er komen en op welke romantische plek geven we elkaar het 'ja woord'. Een dag waarbij een goede en flexibele organisatie van belang is, zodat u en uw dierbaren ongestoord kunnen genieten van één van de mooiste momenten in uw leven.

De medewerkers van Partycentrum Bruins staan voor u klaar om deze dag voor u tot een groot succes te maken. Onze gewilde feestlocatie staat volledig tot uw beschikking en kan worden aangekleed zoals u dat wenst. Creativiteit, flexibiliteit, inlevingsvermogen en jarenlange ervaring is wat u bij ons vindt. Wij gebruiken dit graag om uw wens te realiseren, waarbij verrassingen eerder regel dan uitzondering zijn.

Ook hebben wij een uitgebreide keuken met topkoks tot onze beschikking. Wilt u een lopend buffet, finger food, exclusief zesgangen feestmaal of walking dinner? Wat u ook kiest, onze koks zorgen voor een smaakvolle belevenis.


Gravenallee 2, 7597 LR Saasveld
074 349 4565
http://www.dancingbruins.nl/

Top locaties Overijssel

article thumbnailDe reserveringen voor bruiloften komen al weer aardig op gang en dat is niet zo vreemd want bij Zalencentrum Het Anker, gelegen in het centrum van Wierden met ruim voldoende parkeergelegenheid, vind je verschillende sfeervolle en gezellige zalen, voorzien van airconditioning. Elke zaal heeft z'n eigen capaciteit en karakter en dat maakt...
article thumbnailLet’s get married Het aanzoek is gedaan, er is een ‘JA!’, jullie gaan trouwen!De mooiste dag van je leven, die kun je niet overdoen. Daar is Boode zich heel goed van bewust. Alles moet op jullie trouwdag voor jullie en jullie gasten tot in de puntjes geregeld zijn. Het liefst leggen we jullie ‘in de watten’! Jullie willen er je eigen unieke dag...
article thumbnailIn de officiële trouwlocatie van Het Seminar trouw je letterlijk en figuurlijk in hoger sferen. De kapelzaal ligt op de eerste verdieping van het voormalige kloostergebouw. Onder de karakteristieke bogen, en met licht dat sfeervol door de bijzondere ramen valt, hoe romantisch wil je het hebben? Natuurlijk is het aan het bruidspaar om aan te geven...
article thumbnailTrouwen bij Ons! Trouwen bij Onder Ons staat garant voor een prachtig huwelijksfeest op een unieke lokatie.Ook de voltrekking, met als getuigen twee oeroude lindes, kan bij Ons romantisch buiten of gezellig binnen met daarna de bruidstaart op de veranda met familie en vrienden.Wij zullen aan de hand van uw persoonlijke wensen uw trouwdag tot een...
article thumbnailUw huwelijksfeest in stijl vieren Uw trouwdag moet natuurlijk één van de mooiste dagen van uw leven worden. Een dag waar veel bij komt kijken. Welke jurk wordt het, wat voor bruidstaart moet er komen en op welke romantische plek geven we elkaar het 'ja woord'. Een dag waarbij een goede en flexibele organisatie van belang is, zodat u en uw...
Meer inOverijssel  

Copyright 2013 by Bruiloft-disco.nl - All rights reserved