Landgoed Groenhoven JohnJudith-093 1

Ja, graag!
Op de mooiste dag van je leven is het belangrijk dat je geniet. Landgoed Groenhoven voorziet jullie dag geheel naar jullie wensen. De ceremonie kan plaatsvinden in de mooie trouwzaal of buiten in het feeërieke prieel. Rondom de villa ligt een prachtige tuin met hoge bomen die een intieme sfeer oproept. Wij leggen de rode loper uit en 's avonds wordt het landgoed romantisch verlicht met fakkels. De prachtige villa en de tuin scheppen een intieme sfeer. Exclusiviteit en gezelligheid op de mooiste dag van je leven!

Privé.
Jullie hebben de hele dag de beschikking over een suite zodat er de mogelijkheid is je tussentijds even op te frissen en voor te bereiden op het diner of de feestavond. Door de ligging van het landgoed kan jullie feest tot in de kleine uurtjes doorgaan!
Landgoed Groenhoven kenmerkt zicht door een ongedwongen stijl, maar met ongekende bijzonderheid en luxe.

Jullie bruiloft, jullie landgoed.
De gehele dag is Landgoed Groenhoven jullie locatie. Wij zorgen ervoor dat jullie je dag ongestoord kunnen beleven. Voor ons is aandacht, beleving en privacy een gegeven!

Culinaire.
Het culinaire team onder leiding van souschef Geroy Schotanus en Chefkok Anne Hamelink werkt uitsluitend met dagverse producten die vers betrokken worden bij kleine leveranciers uit de streek. Een groot diner of een ‘walking dinner’, Italiaans getint diner, buffet of BBQ. Wij zorgen altijd voor een verrassende en smaakvolle invulling.

Verzorging.

Op Landgoed Groenhoven wordt alles vanaf het begin tot het eind tot in de puntjes verzorgt. Wij begrijpen dat de details jullie dag compleet maken. De persoonlijke touche en aandacht zijn hierin de sleutel woorden.

Kinderen.
Graag verzorgen wij diverse activiteiten voor de kinderen, mogelijkheden hierin zijn een springkussen een clown of een theater show die op de dag ingestudeerd wordt en op de dag zelf door de kinderen kan worden opgevoerd. Ook kan er gedacht worden aan het kijken van een filmpje en het doen van diverse handzame spelletjes. We creëren naar behoefte een ruimte waar de kinderen zich thuis voelen, ingericht met zitzakken speelgoed en versnaperingen. In de tuin bevindt zich een speeltuin en kan er een potje voetbal gespeeld worden op het gazon.

Mogelijkheden.

Het is mogelijk de cava voor de toast te Sabreren. Het is een leuk moment en levert ook een mooie foto op. Uiteraard zijn er allerlei andere leuke ideeën om jullie bruiloft nog mooier te maken. Hierbij kun je denken aan het aanvliegen van de ringen door roofvogels het loslaten van duiven en aankomen met een helikopter op één van de weilanden in de buurt van het Landgoed.

Dorpsstraat 6, 5314 AE Bruchem
Telefoon:0418 644 005
http://www.landgoedgroenhoven.nl/

60
Huis Brakel als uw trouwlocatie?

Huis Brakel beschikt over een geheel vernieuwde trouwzaal. Deze vroegere raadszaal wordt nog steeds door de gemeente Zaltbommel gebruikt voor het voltrekken van huwelijken. Jaarlijks vinden hier tientallen huwelijksvoltrekkingen plaats welke allemaal uniek worden gemaakt door een enthousiast team van ambtenaren van de burgelijke stand welke u graag van dienst zijn. In een persoonlijk gesprek nemen zij uw belangrijkste dag graag met u door.

Heerlijk ontspannen, alles onder een dak!

Dus ook voor uw officiële plechtigheid kunt u bij Huis Brakel terecht.

Heeft u interesse in het gebruik van onze Trouwzaal neem voor beschikbaarheid contact op met de Gemeente Zaltbommel tel. nummer 0418-681681 en vraag naar de afdeling Burgerzaken. Voor bezichtigingen neemt u contact op met Huis Brakel op nummer 0418-672833.

Het team van Huis Brakel wenst u nu al veel geluk en een heel succesvolle huwelijksdag.

Dwarssteeg 2, 5306 BC Brakel
Telefoon:0418 672 833
http://www.huisbrakel.nl/

thumbnail

Verschillende multifunctionele zalen, in totaal 10,  geven vele mogelijkheden tot het organiseren van een (thema-) feest in hotel De Korenbeurs. De zalen zijn ook aanpasbaar aan de grootte van het feest of evenement, van 10 tot 1000 personen. Zo is uw feest altijd precies op maat. De Korenbeurs is niet alleen een plek waar u uw feest houdt, wij denken ook graag met u mee! Door onze jarenlange ervaring kunnen we u uitstekend adviseren over alle aspecten die komen kijken bij de verzorging van uw perfecte feest en kunnen wij u een stuk organisatie uit handen nemen.

Kerkstraat 13, 4921 BA Made
Telefoon:0162 682 150
http://www.korenbeurs.nl/

 

bruiloft 1 20131009 1192873904

Gelegen in een bosrijke omgeving tussen Breda en Tilburg vindt U feest en evenementenlocatie The Lodge. Een unieke locatie waar U kennismaakt met het Wilde Westen, het verre Oosten en de Afrikaanse jungle. Door deze verscheidenheid in thema’s is er voor iedereen een passend avontuur te vinden.

Voor een spannend themafeest, avontuurlijke teambuilding, familiedag of trouwlocatie voor uw huwelijksfeest bent U bij ons aan het goede adres.

Ook voor de zakelijke markt bied The Lodge ruime mogelijkheden, U kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld vergaderingen ,klantendagen of productpresentaties.

Ons enthousiaste team maakt van ieder feest of evenement een unieke belevenis waarbij gastvrijheid centraal staat.Laat U inspireren door de verschillende mogelijkheden die op deze website beschreven staan.

Wij bieden diverse arrangementen voor gezelschappen van 10 tot 400 personen. Heeft U andere suggestiesen/of vragen, laat het ons weten, wij denken graag met U mee. Uiteraard bent U op afspraak van harte welkom voor een bezichtiging van onze locatie, de koffie staat klaar!

Alphensebaan 14 5126 PR Gilze
Telefoon: 0161 - 454 587 
http://www.lodge.nl

 led2klein-w800h800

Grootmeester in gastvrijheid!

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor uw bruiloft, verjaardagsfeest of vergadering, wij bieden u deze mogelijkheid. Van verse bruiloft tot platina bruiloft, van ontbijt tot luxe diner, van vergadering tot bedrijfsfeest, Riddershof maakt alles voor u mogelijk. Sfeervolle ruimtes en gastvrijheid staan bij ons hoog inhet vaandel

 

Leharstraat 114, 5011 KD Tilburg
Telefoon:013 455 1118
http://www.riddershof.nl/

Top locaties Noord Brabant

article thumbnailJa, graag!Op de mooiste dag van je leven is het belangrijk dat je geniet. Landgoed Groenhoven voorziet jullie dag geheel naar jullie wensen. De ceremonie kan plaatsvinden in de mooie trouwzaal of buiten in het feeërieke prieel. Rondom de villa ligt een prachtige tuin met hoge bomen die een intieme sfeer oproept. Wij leggen de rode loper uit en 's...
article thumbnailHuis Brakel als uw trouwlocatie? Huis Brakel beschikt over een geheel vernieuwde trouwzaal. Deze vroegere raadszaal wordt nog steeds door de gemeente Zaltbommel gebruikt voor het voltrekken van huwelijken. Jaarlijks vinden hier tientallen huwelijksvoltrekkingen plaats welke allemaal uniek worden gemaakt door een enthousiast team van ambtenaren...
article thumbnailVerschillende multifunctionele zalen, in totaal 10,  geven vele mogelijkheden tot het organiseren van een (thema-) feest in hotel De Korenbeurs. De zalen zijn ook aanpasbaar aan de grootte van het feest of evenement, van 10 tot 1000 personen. Zo is uw feest altijd precies op maat. De Korenbeurs is niet alleen een plek waar u uw feest houdt, wij...
article thumbnailGelegen in een bosrijke omgeving tussen Breda en Tilburg vindt U feest en evenementenlocatie The Lodge. Een unieke locatie waar U kennismaakt met het Wilde Westen, het verre Oosten en de Afrikaanse jungle. Door deze verscheidenheid in thema’s is er voor iedereen een passend avontuur te vinden. Voor een spannend themafeest, avontuurlijke...
article thumbnail  Grootmeester in gastvrijheid! Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor uw bruiloft, verjaardagsfeest of vergadering, wij bieden u deze mogelijkheid. Van verse bruiloft tot platina bruiloft, van ontbijt tot luxe diner, van vergadering tot bedrijfsfeest, Riddershof maakt alles voor u mogelijk. Sfeervolle ruimtes en gastvrijheid staan bij ons...
Meer inNoord Brabant  

Copyright 2013 by Bruiloft-disco.nl - All rights reserved