MG 3240-e1306228688127

The Hunting Lodge is een prachtige en zeer gewilde locatie voor het vieren en voltrekken van het huwelijk. The Hunting Lodge biedt u de gelegenheid het huwelijk te sluiten voor de burgerlijke stand op onze eigen locatie in de unieke 17e eeuwse Muziekkoepel.

Van het voltrekken van het burgelijk huwelijk met een geluksmoment tot een uitgebreid diner met feestavond, veel is mogelijk. Onze ervaren medewerkers doen er alles aan uw huwelijk bij The Hunting Lodge onvergetelijk te maken.

Hieronder vind u voorbeelden van hoe uw huwelijk bij The Hunting Lodge er uit kan zien. Graag geven wij u informatie en advies over de mogelijkheden. Neem hiervoor contact op met een van onze reserveringsmedewerkers voor een vrijblijvende offerte.

Beekhuizenseweg 1, 6891 CZ Rozendaal
Telefoon:026 361 1597
http://www.thehunting.nl/

bruiloft  trouwen  huwelijk1

Deze romantische Gelderse Hoeve dateert uit 1867. De authentieke details geven de locatie een unieke uitstraling.

Romantisch en authentiek. Zo beschrijven bezoekers partyrestaurant De Veenderhoeve. De Gelderse hoeve dateert uit 1867 en is gelegen in het dorpje De Klomp, net buiten Veenendaal. Een ingrijpende verbouwing toverde de boerenschuur om tot een knusse en klassieke partylocatie met authentieke details. Sinds 1986 is de Veenderhoeve eigendom van Van de Craats Partyservice.

Zoekt u nog een geschikte locatie voor uw bijeenkomst? In januari, februari en maart 2014 bieden wij verschillende extra's.

Voor iedere gelegenheid

Zoekt u een gezellige locatie voor bijvoorbeeld een bruiloft, jubileum of sfeervol diner? De Veenderhoeve is een veelzijdige locatie voor iedere gelegenheid. De locatie biedt een mooie, huiselijke zaal. Dankzij de vele authentieke ramen is de lichtval prachtig. Door in de opstelling te variëren, richten wij deze zaal in voor iedere gelegenheid. 

Voor zakelijke bijeenkomsten leent partyrestaurant De Veenderhoeve zich ook uitstekend. In de Veenderhoeve is een draadloze internetverbinding aanwezig en de airconditioning zorgt voor een aangenaam klimaat. Wij nemen graag contact met u op om alle mogelijkheden te bespreken.

Makkelijk bereikbaar

Partyrestaurant De Veenderhoeve ligt op loopafstand (150 meter) van trein- en busstation Veenendaal-De Klomp en is daarom een uiterst geschikte locatie voor gasten die met het openbaar vervoer reizen.

Stationsweg 5, 6745 XM De Klomp
Telefoon:+1 031-857-3445
http://www.party-congres.nl/locaties/de-veenderhoeve/

 peerdestal 6 s

De mooiste dag van je leven?

Een intiem huwelijksdiner met aansluitend een knalfeest?
Een huwelijksreceptie met vervolgens een avondvullend en uitgebreid buffet?
Of een combinatie van een informeel maaltijdbuffet dat overgaat in een feestavond?
Bij de Peerdestal is (bijna) alles mogelijk!

Graag organiseren wij een feest dat bij jullie past en graag denken wij met jullie mee! Door onze jarenlange ervaring kunnen wij adviseren bij de juiste invulling van jullie huwelijksfeest, de eventuele muziekkeuze, de aankleding van de ruimte, maar ook kunnen wij suggesties doen voor de trouwlocatie, het trouwvervoer, de fotograaf, overig entertainment en verder alles wat bij een onvergetelijk trouwfeest komt kijken.
De mooiste dag van je leven?  Wat ons betreft wel.......!

Neem gerust contact op (0313-415758) voor een vrijblijvende afspraak. U krijgt dan meteen een goede indruk van onze mogelijkheden en de sfeer van onze locatie.

!! Sinds kort bestaat er ook de mogelijkheid om de huwelijksvoltrekking bij de Peerdestal te laten plaatsvinden !!

Wijngaardstraat 8, 2000 Antwerpen, België
Telefoon:+32 3 231 95 03
http://www.depeerdestal.nl/

 

59

Huis Brakel als uw trouwlocatie?

Huis Brakel beschikt over een geheel vernieuwde trouwzaal. Deze vroegere raadszaal wordt nog steeds door de gemeente Zaltbommel gebruikt voor het voltrekken van huwelijken. Jaarlijks vinden hier tientallen huwelijksvoltrekkingen plaats welke allemaal uniek worden gemaakt door een enthousiast team van ambtenaren van de burgelijke stand welke u graag van dienst zijn. In een persoonlijk gesprek nemen zij uw belangrijkste dag graag met u door.

Heerlijk ontspannen, alles onder een dak!

Dus ook voor uw officiële plechtigheid kunt u bij Huis Brakel terecht.

Heeft u interesse in het gebruik van onze Trouwzaal neem voor beschikbaarheid contact op met de Gemeente Zaltbommel tel. nummer 0418-681681 en vraag naar de afdeling Burgerzaken. Voor bezichtigingen neemt u contact op met Huis Brakel op nummer 0418-672833.

Het team van Huis Brakel wenst u nu al veel geluk en een heel succesvolle huwelijksdag.

Dwarssteeg 2, 5306 BC Brakel
Telefoon:0418 672 833
http://www.huisbrakel.nl/

5a

Trouwen in een Kasteel? Kasteel Wijenburg, gelegen in Gelderland, geldt als een van de meest unieke en romantische trouwlocaties van Nederland. Het kasteel stamt uit de twaalfde eeuw en ligt tussen de boomgaarden, op loopafstand van de pittoreske hoofdstraat van het Betuwse dorpje Echteld. Wie rond de slotgracht wandelt en zich vergaapt aan de torens en de hoge ramen, waant zich op het Franse platteland.

Unieke Kasteeltrouwlocatie

Kasteel Wijenburg is een unieke en betoverende kasteel trouwlocatie met stijlvolle zalen en salons en een sfeervolle middeleeuwse kelderzaal. Het pronkstuk is de imposante Ridderzaal die plaats biedt aan meer dan 150 gasten. Kasteel Wijenburg heeft uitstekende faciliteiten, zoals een eigen keuken en een hotel. Bovendien is het kasteel goed bereikbaar, zowel vanuit Gelderland en Utrecht, als vanuit de rest van Nederland. Kasteel Wijenburg is een echte Kasteel top trouwlocatie!

Zakelijk, feesten, meetings en vergaderingen in ons kasteel

Zakelijke meeting, een zilveren bruiloft vieren? Een meeting, evenement of vergadering organiseren voor uw zakelijke relaties? Kasteel Wijenburg verzorgt ook feesten en is, mede dankzij de goede bereikbaarheid en uitstekende service, een gewilde locatie voor seminars en zakelijke evenementen en vergaderingen.Echteld
0344 641 859

Top locaties Gelderland

article thumbnailThe Hunting Lodge is een prachtige en zeer gewilde locatie voor het vieren en voltrekken van het huwelijk. The Hunting Lodge biedt u de gelegenheid het huwelijk te sluiten voor de burgerlijke stand op onze eigen locatie in de unieke 17e eeuwse Muziekkoepel. Van het voltrekken van het burgelijk huwelijk met een geluksmoment tot een uitgebreid...
article thumbnailDeze romantische Gelderse Hoeve dateert uit 1867. De authentieke details geven de locatie een unieke uitstraling.Romantisch en authentiek. Zo beschrijven bezoekers partyrestaurant De Veenderhoeve. De Gelderse hoeve dateert uit 1867 en is gelegen in het dorpje De Klomp, net buiten Veenendaal. Een ingrijpende verbouwing toverde de boerenschuur om...
article thumbnail  De mooiste dag van je leven? Een intiem huwelijksdiner met aansluitend een knalfeest?Een huwelijksreceptie met vervolgens een avondvullend en uitgebreid buffet?Of een combinatie van een informeel maaltijdbuffet dat overgaat in een feestavond?Bij de Peerdestal is (bijna) alles mogelijk! Graag organiseren wij een feest dat bij jullie past en graag...
article thumbnail  Huis Brakel als uw trouwlocatie? Huis Brakel beschikt over een geheel vernieuwde trouwzaal. Deze vroegere raadszaal wordt nog steeds door de gemeente Zaltbommel gebruikt voor het voltrekken van huwelijken. Jaarlijks vinden hier tientallen huwelijksvoltrekkingen plaats welke allemaal uniek worden gemaakt door een enthousiast team van ambtenaren...
article thumbnailTrouwen in een Kasteel? Kasteel Wijenburg, gelegen in Gelderland, geldt als een van de meest unieke en romantische trouwlocaties van Nederland. Het kasteel stamt uit de twaalfde eeuw en ligt tussen de boomgaarden, op loopafstand van de pittoreske hoofdstraat van het Betuwse dorpje Echteld. Wie rond de slotgracht wandelt en zich vergaapt aan de...
Meer inGelderland   

Copyright 2013 by Bruiloft-disco.nl - All rights reserved