bruidspaarDonnyHyke aangepast

Met deze vraag is waarschijnlijk ook jullie zoektocht begonnen naar alles wat met een perfecte huwelijksdag te maken heeft. Wel, bij Noflik Easterein proberen we in volledig samenspel met jullie een prachtige dag te organiseren! 

Hoe gaat het in zijn werk? 
Allereerst is het natuurlijk belangrijk om onze locatie te bekijken. Is dit de sfeer die jullie zoeken? Noflik Easterein is het oudste horecabedrijf van Friesland. In 1511 (dus al meer dan 500 jaar geleden) werd er al geschreven over de oude herberg. Wanneer de sfeer jullie aanstaat, gaan we in gesprek over hoe jullie deze dag voor jullie zien. Uiteraard komen wij met ideeen en tips. Dit resulteert in een volledig vrijblijvende offerte. 
Voor elk budget zetten we een perfect feest in elkaar.

Wellicht nog leuk om te weten: in 2010 zijn wij uitgeroepen als mooiste en meest gastvrije trouwlocatie van Friesland. 

Uiteraard is het mogelijk om op onze locatie daadwerkelijk het jawoord te geven. Dit kan bijvoorbeeld in de oude gelagkamer of in de romantische tuin.  Samen met onze medewerkers staat bovenaan de uitdaging om jullie en al jullie gasten een onvergetelijke dag te bezorgen!

We nodigen jullie graag uit om een keer bij ons langs te komen. We laten jullie dan, onder het genot van een drankje, ons bedrijf zien en vertellen alles over de vele mogelijkheden. 
Nieuwsgierig? Jullie zijn van harte welkom, in ieder geval heel veel plezier met alle voorbereidingen. Sibadawei 2, 8734 HE Easterein
Telefoon:0515 331 290
http://www.cafebergsma.nl/

306

Gefeliciteerd! U gaat trouwen, wat mogen wij voor u betekenen? 

Uw Burgelijk Huwelijk wordt bij Grand Hotel Post Plaza tot in de puntjes verzorgd, Van een rode loper bij binnenkomst tot romantische muziek bij de formele sluiting van het huwelijk. Speciaal voor deze bijzondere dag staat er een bode voor u gereed die alles tot in de puntjes regelt.

Nadat u officieel gehuwd bent wil iedereen u uiteraard feliciteren en een toost uitbrengen op uw huwelijk. Wat is er sprankelender dan dit te doen met een glas champagne? U ontkurkt zelf een fles champagne en wij serveren de glazen uit voor een feestelijke toost.
 
Grand Hotel Post-Plaza beschikt over 20 verschillende ruimtes die door gasten kan worden afgehuurd. Drie daarvan zijn door de Gemeente Leeuwarden goed goedgekeurd als officiële trouwzaal.

In de Plaza is plaats voor maximaal 220 personen. 

In de Plugzaal is plaats voor 80 personen.

En de Balkenzaal biedt plaats aan 50 personen. 

Hoe groot (of klein) uw gezelschap ook is, Grand Hotel Post-Plaza heeft daarvoor de ruimte!

Tweebaksmarkt 25-27, 8911 KW Leeuwarden
Telefoon: 058 215 9317
http://www.post-plaza.nl

feest

Bent u op zoek naar unieke locatie?
Kom dan eens langs bij partykasteel Iselmar. De locatie voor vele soorten evenementen en partijen.

De twee verdiepingen tellende locatie is van binnen opgebouwd uit schoon metselwerk en verschillende oude en antieke elementen. Centraal bevindt zich een waterpartij met spuitende fontein en waterval.

Speciaal is de beweegbare dansvloer midden in deze waterpartij die de gasten al swingend van waterniveau naar hoger brengt. Het geheel wordt gecompleteerd door decors van taferelen uit vervlogen tijden die verspreid over het kasteel te vinden zijn.

Afhankelijk van de grootte van de groep kunnen er verschillende delen van het partykasteel afgesloten worden, zodat ook voor 'kleinere' groepen een intieme sfeer kan worden gecreëerd.

Daarnaast is het bijvoorbeeld mogelijk om eerst op de benedenverdieping te dineren en vervolgens boven lekker te feesten. Het partykasteel is geschikt voor groepen van 75 tot 700 personen.

De catering wordt door ons zelf vanuit onze eigen keuken verzorgd. Van hapjes tot uitgebreid dinerbuffet.

Kom gerust eens langs om het partykasteel te bekijken!

Plattedijk 16 8531 PC Lemmer
Telefoon: 0514-569096
http://www.iselmar.nl/

trouwen kamer

Wilt u trouwen in één van de mooiste trouwlocaties in Beetsterzwaag, Friesland? Dan bent u bij Bilderberg Landgoed Lauswolt aan het juiste adres. Wij helpen u graag met het organiseren van uw huwelijksdag. Zo kunt u kiezen voor een diner of High Tea, prachtig gedecoreerd door onze bloemist, met een bruidstaart van onze patissier. Een intiem huwelijksfeest met alleen familie en vrienden of een dagprogramma met ‘s avonds een swingend feest en uw favoriete muziek? Het kan allemaal, wij verzorgen het graag voor u.

Bij mooi weer kunt u volop genieten op het terras met fantastisch uitzicht. Uw wettelijk huwelijk kan in één van onze sfeervolle ruimtes voltrokken worden. En de culinaire omlijsting is van hoogstaande kwaliteit, verzorgd door Restaurant De Heeren van Harinxma. Het landgoed is royaal genoeg voor de ontvangst van maximaal 300 gasten en 170 gasten voor een sit down dinner. Het hotel telt 65 eigentijdse hotelkamers en suites, waaronder de prachtige bruidssuite in het Koetshuis.

Romantische trouwlocatie in Beetsterzwaag
Bilderberg Landgoed Lauswolt is een unieke trouwlocatie. Het ligt in de serene omgeving van Beetsterzwaag. Deze unieke combinatie van schoonheid straalt romantiek uit en biedt de perfecte ambiance voor uw bruiloft.  Binnen dit decor met de Friese wouden en meren binnen handbereik, kunt u uitgebreid genieten van de luxe die wij u bieden op de mooiste dag van uw leven.

Ons luxe Wellness Centre ‘The Art of Beauty / La Prairie’, toprestaurant De Heeren van Harinxma, een 18-holes golfbaan op steenworp afstand, de adellijke ambiance van het dorp Beetsterzwaag en de bossen rondom; Bilderberg Landgoed Lauswolt is een trouwlocatie met topfaciliteiten. Het is niet voor niets dat dit hotel tot één van de mooiste hotels van Nederland wordt gerekend.

Wilt u ook trouwen bij Bilderberg Landgo

home42 600x430 

Hartelijk welkom bij Tsjerke! De sprookjesachtige huwelijkslocatie in het pittoreske Friese eilanddorpje Terherne, omringd door de Friese Meren.

In ons kerkje trouw je in de kerk, maar niet voor de kerk, tenzij je, naast een burgerlijk huwelijk, ook kiest voor een kerkelijke plechtigheid. Onze kerk staat open voor iedereen, alle  mogelijkheden en alle gezindten. Na de plechtigheid kan de kerk of de even romantische tuin worden omgetoverd tot een receptie- of feestruimte. Voor grotere partijen beschikken we over een  feestzaal op loopafstand van de kerk en, niet te vergeten, over een luxueuze honeymoonsuite en volledig ingerichte suites voor uw gasten, gelegen aan de historische schepenhaven.

Naast ons intieme kerkje, hebben wij werkelijk alles en op loopafstand in huis om van uw huwelijk een in alle opzichten romantische, maar vooral onvergetelijke dag te maken. Daarnaast werken  wij, als één van de weinige, met all in prijzen, zodat u later niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Tsjerke, Buorren 46, 8493 LG Terherne
http://www.trouwenindefriesemeren.nl

Top locaties Friesland

article thumbnailMet deze vraag is waarschijnlijk ook jullie zoektocht begonnen naar alles wat met een perfecte huwelijksdag te maken heeft. Wel, bij Noflik Easterein proberen we in volledig samenspel met jullie een prachtige dag te organiseren! Hoe gaat het in zijn werk? Allereerst is het natuurlijk belangrijk om onze locatie te bekijken. Is dit de sfeer die...
article thumbnailGefeliciteerd! U gaat trouwen, wat mogen wij voor u betekenen?  Uw Burgelijk Huwelijk wordt bij Grand Hotel Post Plaza tot in de puntjes verzorgd, Van een rode loper bij binnenkomst tot romantische muziek bij de formele sluiting van het huwelijk. Speciaal voor deze bijzondere dag staat er een bode voor u gereed die alles tot in de puntjes regelt....
article thumbnailBent u op zoek naar unieke locatie?Kom dan eens langs bij partykasteel Iselmar. De locatie voor vele soorten evenementen en partijen. De twee verdiepingen tellende locatie is van binnen opgebouwd uit schoon metselwerk en verschillende oude en antieke elementen. Centraal bevindt zich een waterpartij met spuitende fontein en waterval. Speciaal is de...
article thumbnailWilt u trouwen in één van de mooiste trouwlocaties in Beetsterzwaag, Friesland? Dan bent u bij Bilderberg Landgoed Lauswolt aan het juiste adres. Wij helpen u graag met het organiseren van uw huwelijksdag. Zo kunt u kiezen voor een diner of High Tea, prachtig gedecoreerd door onze bloemist, met een bruidstaart van onze patissier. Een intiem...
article thumbnail Hartelijk welkom bij Tsjerke! De sprookjesachtige huwelijkslocatie in het pittoreske Friese eilanddorpje Terherne, omringd door de Friese Meren. In ons kerkje trouw je in de kerk, maar niet voor de kerk, tenzij je, naast een burgerlijk huwelijk, ook kiest voor een kerkelijke plechtigheid. Onze kerk staat open voor iedereen, alle  mogelijkheden en...
Meer inFriesland   

Copyright 2013 by Bruiloft-disco.nl - All rights reserved