roderick

Een onbezorgde dag zoals u zelf wilt. Restaurant De Gaffel is een officiële trouwlocatie. Alles kunt u naar eigen wensen in vullen om uw droombruiloft te beleven. De hoogte van uw bruidstaart, de smaak en de kleur.

Van eenvoudige lunch tot een uitgebreid diner, van een  rustige receptie tot een bruisend feest. Restaurant De Gaffel en haar team maakt het mogelijk. 

Sinds april 2003 is Roderik Seubers de eigenaar en chefkok van Restaurant De Gaffel. Al op zeer jonge leeftijd raakte hij verliefd op dit mooie vak, samen met zijn opa kon hij uren in de keuken doorbrengen die hem zo de fijne smaken leerde kennen. Hij is dol op eten en drinken en heeft de afgelopen jaren zeer enthousiaste mensen aan zich gebonden.

Dit uit zich in de hedendaagse Gaffel.

Odoornerweg 1, 7872 PA Valthe
Telefoon:0591 513 536
http://www.restaurantdegaffel.nl/

bruiloftopstelling3

De Grote zaal van De Pompstee is uniek in de regio. De rustieke uitstraling geeft uw feest direct een prettige sfeer en een stukje elan. Wij zijn dan ook in staat om een verscheidenheid aan feesten te kunnen aanbieden.

Bruiloften, Recepties, Bedrijfsfeesten, Bedrijfspresentaties, Concerten, Themafeesten, Dansavonden, Modeshows, Beurzen.

Bij alle feesten en activiteiten hoort een intensieve en persoonlijke begeleiding die u de zorg betreffende het te organiseren feest compleet uit handen neemt. Hierbij staat voor ons centraal dat elk feest een unieke uitstraling moet hebben. Hiervoor zijn wij graag bereidt met u om de tafel te gaan zitten, van ideen te wisselen, en naar aanleiding hiervan een geheel vrijblijvende offerte te schrijven. 

Voor het maken van een afspraak of opvragen van extra info kunt u bellen met 0505014400

Tot ziens in de Pompstee !!

Brink 25, 9301 JK Roden
Telefoon:050 501 4400
http://www.pompstee.nl/

Bruiloft trouwfeest trouwlocatie Drenthe Paviljoen Breeland Annen
Op zoek naar een geschikte feestlocatie in Drenthe om uw bruiloft te vieren? Paviljoen Breeland, net buiten het dorp Annen, is zeer geschikt voor zowel kleine gezelschappen als groepen tot 140 personen voor een receptie of bruiloftsfeest met dj of live band. De goede keuken zorgt voor een smaakvolle beleving. Een greep uit onze mogelijkheden: een luxe High tea, dineren met een feestelijk buffet of een viergangen diner. Deze landelijke locatie heeft met haar sfeervolle entourage en vriendelijk personeel alles in huis om er een geweldige dag van te maken! Voor mindervaliden hebben wij een aangepast toilet en naast Breeland is een grote parkeerplaats. Ervaar zelf deze mooie plek in Annen! 

De Bulten 4, Aa en Hunze
http://www.breelandrecreatie.nl/

grote zaal3

Kasteelbruiloft in Drenthe.
Een bruiloftsfeest in Middeleeuwse sferen. In onze volledig nieuwe Kasteelzaal met airco heeft een groot balkon, showtrap, fakkels, kroonluchters, eikenhouten vloer, waant u zich in het tijdperk van de ridders van de Ronde Tafel. Hier kunt u een uniek feest geven om nooit meer te vergeten. Een Bourgondisch feest waar nog lang over gesproken zal worden.

4- uurs Middeleeuws Bruiloftsarrangement
  • Koffie en taart haalt men bij het uitgebreide taartenbuffet met diverse heerlijke taartsoorten
  • Alle soorten dranken (incl. buitenlandse) zijn onbeperkt af te halen bij de prachtige barren
  • Heerlijk uitgebreid hapjesbuffet met zeer veel verscheidene warme en koude hapjes, salades, diverse soorten brood, kaassoorten, salami, worsten, zalm, forel, garnalen, saté, loempiaatjes, bitterballen, gehaktballetjes etc.
  • Receptiealbum
  • Koffie ter afsluiting
 
Prijs 150-300 personen                                                        € 25.00 p.p.
Prijs 125-150 personen                                                        € 27.50 p.p.
Prijs 80-125 personen                                                          € 29.50 p.p.
 
Telefoon:0593 562 221
http://www.schortinghuis.nl/

Top locaties Drenthe

article thumbnailEen onbezorgde dag zoals u zelf wilt. Restaurant De Gaffel is een officiële trouwlocatie. Alles kunt u naar eigen wensen in vullen om uw droombruiloft te beleven. De hoogte van uw bruidstaart, de smaak en de kleur. Van eenvoudige lunch tot een uitgebreid diner, van een  rustige receptie tot een bruisend feest. Restaurant De Gaffel en haar team...
article thumbnailDe Grote zaal van De Pompstee is uniek in de regio. De rustieke uitstraling geeft uw feest direct een prettige sfeer en een stukje elan. Wij zijn dan ook in staat om een verscheidenheid aan feesten te kunnen aanbieden.Bruiloften, Recepties, Bedrijfsfeesten, Bedrijfspresentaties, Concerten, Themafeesten, Dansavonden, Modeshows, Beurzen.Bij alle...
article thumbnailOp zoek naar een geschikte feestlocatie in Drenthe om uw bruiloft te vieren? Paviljoen Breeland, net buiten het dorp Annen, is zeer geschikt voor zowel kleine gezelschappen als groepen tot 140 personen voor een receptie of bruiloftsfeest met dj of live band. De goede keuken zorgt voor een smaakvolle beleving. Een greep uit onze mogelijkheden: een luxe High...
article thumbnailKasteelbruiloft in Drenthe.Een bruiloftsfeest in Middeleeuwse sferen. In onze volledig nieuwe Kasteelzaal met airco heeft een groot balkon, showtrap, fakkels, kroonluchters, eikenhouten vloer, waant u zich in het tijdperk van de ridders van de Ronde Tafel. Hier kunt u een uniek feest geven om nooit meer te vergeten. Een Bourgondisch feest waar nog lang...
Meer inDrenthe  

Copyright 2013 by Bruiloft-disco.nl - All rights reserved